Verhuurd

Verhuurd: Zuideinde 30A, 1141 VJ Monnickendam

€ 645,- /mnd
Type object Praktijkruimte
Totale VVO 45 m²
Status Verhuurd
Perceeloppervlakte 260 m²
Aanvaarding Direct

Omschrijving

Te huur: Zuideinde 30a Monnickendam

Op zoek naar een kantoor- of praktijkruimte aan één van de leukste straten van de binnenstad van Monnickendam? Zoek dan niet verder! Per 1 juli komt aan het Zuideinde 30a een compleet nieuwe kantoor/praktijkruimte te huur, die voldoet aan alle comforteisen van deze tijd.

De kantoor/praktijkruimte is ideaal gelegen op een zichtlocatie in de binnenstad van Monnickendam en beschikt over een ontvangst/wachtkamer en een kantoor/praktijkruimte die via een lange hal met elkaar verbonden zijn. Ook beschikt u over een eigen toilet met fonteintje en een pantry.
Aan de voorzijde is een lichte, moderne ruimte van 5.88m² die dienst kan doen als wachtkamer of vergaderplek. Via een lange hal van 11m² komt u uit in de achtergelegen ruimte van 28.5m² die zeer geschikt is als kantoor of als behandelkamer. Deze werkruimte wordt prettig verlicht door de glazen achtergevel. In deze ruimte bevindt zich ook de pantry.

Het pand is recent compleet verbouwd en wordt verwarmd met elektrische vloerverwarming. De isolatie voldoet aan de meest recente bouweisen. U kunt hier dus comfortabel ondernemen!

Parkeren kan in de nabije omgeving op `t Prooyen. Vanuit de kantoor/praktijkruimte zijn winkels voor de lunchboodschappen en restaurants en terrasjes, voor een zakelijke afspraak of een borrel na het werk, binnen handbereik. Even de benen strekken of het hoofd leeg maken? Een wandeling over de nabij gelegen vesting of het Hemmeland zorgt dat u weer nieuwe energie heeft om aan het werk te gaan.

Deze bedrijfsruimte wordt verhuurd per 1 juli 2019 voor €695 per maand, excl. BTW en excl. nutsvoorzieningen. De nutsvoorzieningen worden verrekend op basis van voorschot, met een afrekening aan het einde van het jaar op de tussenmeters. Er wordt gewerkt met een standaard huurcontract met standaardindexatie (ook in het eerste jaar). Het betreft een huurcontract van 3 jaar. Wilt u meer weten of de ruimte bezichtigen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Algemeen

Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00145
Huurprijs € 645,- per maand
Borg € 1.390,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 6 juni 2019
Laatste wijziging Woensdag 13 november 2019
Bouw
Type object Praktijkruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 260 m²
VVO 45 m²
Locatie
Ligging In centrum
Nabij winkelcentrum
Lokale voorzieningen Geldautomaat binnen 500 meter
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Afrit van de snelweg binnen 500 meter
Energieverbruik
Energielabel A

Plattegronden

Kaart