Beschrijving

Altijd al willen wonen op een plek met vrij uitzicht op de landerijen? Dan is deze landelijk gelegen twee-onder-een-kapwoning aan Middelie 108 uw kans! De woning is recent gerenoveerd en voorzien van vloer-, dak- en wandisolatie en heeft een royale tuin aan het water. Bent u op zoek naar rust en ruimte? Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Indeling begane grond
De woning wordt betreden via de deur in de uitbouw aan de achterzijde van het huis. Vanuit de hal bereikt u de ruime en praktisch ingedeelde royale woonkamer met open keuken. De wanden en het plafond zijn wit gestuukt en de oude balken zijn mooi in het zicht gelaten. Door de vele raampartijen heeft u heerlijk veel lichtinval en fijn uitzicht. De kachel bij de zithoek is thans niet aangesloten, maar warmte verkrijgt u wel door de vloerverwarming die op deze etage onder de eikenhouten vloer is gerealiseerd. De open U-vormige keuken beschikt over lekker veel werkruimte en lichtinval. Deze is voorzien van 5-pitsgasfornuis, vaatwasser, oven en grote stenen gootsteen. 

Vanuit de hal zijn ook de royale badkamer en het separate toilet te bereiken. De badkamer beschikt over een ruime stortdouche, wastafelmeubel en een modern vrijstaand ligbad. Ook de badkamer is voorzien van vloerverwarming. In de hal is tevens ruimte voor de elektrische CV (Intergas, 2018) en de nieuwe meterkast met 7 groepen.

Eerste verdieping
De open trap in de woonkamer brengt u naar de eerste etage. Via de overloop bereikt u een drietal slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning zijn de twee kleinere slaapkamers voorzien van een dakraam. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterkant en hier is een flinke dakkapel geplaatst voor extra ruimte en fantastisch uitzicht. Vanuit deze kamper bereikt u ook het tweede toilet. De gehele etage is voorzien van een houten vloer en ook hier springen de originele details in het oog tegen de strak wit gestuukte achtergrond.

Buiten
Het totale perceel heeft een oppervlakte van 385m². Er is een royale tuin aan de voorzijde op het noordwesten, die nu grotendeels groen is. Vanuit de voortuin heeft u zicht op een speelpleintje en de ‘ijsbaan’. Een lange oprit, met ruimte voor meerdere auto’s, brengt u in de achtertuin op het zuidwesten. 

Deze achtertuin, van maar liefst 24 meter diep, grenst aan de achterzijde aan het water en kijkt uit over de weilanden. De walkant is recent voorzien van nieuwe beschoeiing. De tuin is grotendeels voorzien van gras, maar achter de schuur is een vlonder gerealiseerd om lekker uit de wind van het zonnetje te genieten. De houten schuur beschikt over dubbele deuren aan de voorzijde en biedt niet alleen ruimte aan tuinmeubilair en fietsen, maar herbergt ook de wasmachine en droger.

Omgeving
Middelie is een rustig en landelijk gelegen boerendorp. Er is een lagere school en actief dorpsleven. In het Waepen van Middelie kunt u goed eten. Voor winkels voor dagelijkse boodschappen bent u aangewezen op de omliggende kernen Edam, Purmerend en Oosthuizen. De landelijke ligging zorgt ervoor dat u hier heerlijk rustig kunt wonen en kunt genieten van de ruimte om u heen. Ziet u dit wel zitten? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging!

Bijzonderheden:
Recent gerenoveerde 2-onder-1 kapwoning
Voorzien van vloer-, dak- en wandisolatie
Landelijk gelegen met vrij uitzicht 
Fantastisch diepe achtertuin grenzend aan water en weilanden

Algemeen
De woning is ingemeten volgens de NEN 2580 door Van Roemburg Woning Diagnose.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken