Omschrijving

Volledig gerenoveerd, tot in detail afgewerkt en op een hoek gelegen: een dergelijke moderne woning komt u in Monnickendam maar zelden in de verkoop tegen. In de geliefde wijk Markgouw bieden wij u nu de kans, want de Jan Mauwlaan 1 is zo’n woning waar u zo in kunt trekken!

Begane grond
De ruime hal biedt, naast de meterkast, ook een ruime bergkast en modern zwevend toilet. De laminaatvloer loopt vanuit de hal door naar de woonkamer die perfect gestuukt en bovendien lekker licht is, mede door het extra raam aan de zijkant van de woning. 
De doorzonwoonkamer biedt één rechthoekige ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een L-vormige keuken in lichte kleurstelling, voorzien van inbouwapparatuur. De keuken is verder voorzien van een lichte tegelvloer.

Eerste etage
Op de eerste etage zijn twee ruim bemeten slaapkamers en een kleinere slaapkamer te vinden. De volledig betegelde badkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een ruime douche, wastafelmeubel en designradiator. Op de overloop bevindt zich een separaat tweede toilet.

Tweede etage
Via een vaste trap komt u op de overloop van de bovenste etage. Op de voorzolder is alle ruimte voor uw wasmachine en droger aansluiting. Ook de Nefit-ketel bevindt zich hier. Op deze etage is een volwaardige extra slaapkamer gecreëerd met een raam in de zijgevel en een groot dakraam in het dakvlak aan de achterzijde van de woning.

Buiten
De woning is gelegen aan een autoluw hofje waar hoofdzakelijk bestemmingsverkeer rijdt. Aan de voorzijde heeft de woning uitzicht op het groen en een speeltuintje. De volledig bestraatte voortuin biedt een heerlijk plekje om van een kop koffie te genieten terwijl de kinderen in het speeltuintje spelen. Parkeren kan hier direct voor de deur, waar altijd plek is. De achtertuin op het noordwesten is via een achterom bereikbaar en ook volledig bestraat. Vanwege de hoekligging is deze tuin breder dan het huis en is er altijd wel een lekker plekje in de zon te vinden. Over de gehele achterzijde van de tuin is een schuur en een tweetal afdakjes gerealiseerd voor het droog wegzetten van de fietsen. Ook naast het huis is een afdak gecreëerd. Zowel de vloer als de gevel en het dak zijn volledig geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van HR++ glas.

Omgeving 
De wijk Markgouw is centraal gelegen op loopafstand van het oude centrum van Monnickendam en binnen handbereik van een supermarkt. Ook winkelcentrum `t Spil ligt in de nabije omgeving, net als andere voorzieningen, zoals sportschool, zwembad, scholen en medische voorzieningen. Een bushalte ligt op een paar minuten lopen. De bus brengt u in minder dan 20 minuten naar Amsterdam CS. Op zoek naar een volledig gerenoveerde en goed geïsoleerde hoekwoning, in een kindvriendelijke wijk nabij de binnenstad van Monnickendam? Zoek dan niet verder! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging met u!

Bijzonderheden:
-	Moderne, compleet gerenoveerde hoekwoning met 4 slaapkamers
-	Voorzien van volledige vloer-, gevel- en dakisolatie en HR++ glas
-	Rustig gelegen aan een hofje in de geliefde wijk Markgouw
-	Gunstig gelegen nabij faciliteiten en het stadscentrum van Monnickendam

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken