Omschrijving

Op zoek naar een courante woning in historische setting? Dan is deze 4-kamer woning aan het Noordeinde 116 in Monnickendam precies wat u zoekt! De woning ligt aan één van de oudste straten in het historische centrum en is klaar om te bewonen.

Indeling begane grond

Via de hal, met meterkast en toilet, betreedt u de woonkamer van circa 9,5 meter diep. Een heerlijk ruim vloeroppervlak, met houten vloer, biedt voldoende mogelijkheid om de woonkamer naar eigen wens in te delen. Een gashaard met marmeren schouw zorgt voor extra sfeer en warmte. Wanden en plafond zijn wit gestuukt. In de uitbouw bevindt zich de nette keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een wasmachine-aansluiting. Bovenop de uitbouw bevindt zich nog een vliering, waar de CV-ketel (Intergas, 2018) te vinden is. Via de uitbouw betreedt u de gezellige stadstuin.

Buiten

U bereikt de voordeur via uw eigen stoep aan de straatzijde. De kozijnen van de gehele woning zijn recent geschilderd (2017) in de kleuren groen met wit. De voorgevel is daarnaast voorzien van monumentenglas. Aan de achterzijde vindt u een heerlijke stadstuin, die gelegen is op het oosten. Het zonnetje zorgt gedurende de dag voor lekkere zon- en schaduwplekjes.

Eerste verdieping
Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste etage. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is de grootste van de drie en voelt extra ruimtelijk door de hoogte tot aan de nok. Aan de achterzijde bevinden zich de twee andere slaapkamers van goed formaat. Deze zijn voorzien van rolluiken. De gehele etage is voorzien van een plankenvloer. De badkamer is centraal gelegen. Het is een ruime, frisse en tot aan het plafond betegelde ruimte die in wit/grijs is uitgevoerd en voorzien is van bad/douche, wastafel en tweede toilet. Een vlizotrap op de overloop biedt toegang tot de vliering waar u uw spullen op kunt bergen.

Omgeving

Deze woning ligt in hartje Monnickendam, met cafés, restaurant en sfeervolle terrasjes binnen handbereik. Op zaterdagen vindt aan het begin van deze straat een gezellige warenmarkt plaats. In de nabije omgeving zijn diverse faciliteiten, zoals een school, sportschool en allerlei winkels te vinden. Bovendien stapt u vlak bij op de bus die u in een kwartiertje naar de metrohalte van de Noord-Zuidlijn van Amsterdam brengt. Bent u op zoek naar een courante woning in de binnenstad van Monnickendam, die klaar is om te betrekken? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
Ruime 4-kamerwoning in centrum van Monnickendam
Schilderwerk buitenzijde in 2016
Gezellige stadstuin
Centraal gelegen nabij alle faciliteiten

Algemeen

De woning is ingemeten volgens de NEN 2580 door Van Roemburg Woningdiagnose. Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken