Hypotheken

Hypotheken

Wie op huizenjacht gaat wil vaak eerst weten waar hij/zij aan toe is. Wat is het maximale bedrag dat je aan hypotheek kunt verkrijgen? Dek je daarmee alle onkosten die je gaat maken voor je nieuwe huis af? En hoe zit het met de overwaarde op een vorige woning? Ben je ondernemer of ZZP'er, dan zijn er weer andere regels van toepassing op de maximale hoogte van de hypotheeksom.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Wil je meer weten over de mogelijkheden die er voor jouw hypothecaire lening zijn? Laat je dan informeren door een erkende, onafhankelijke hypotheekadviseur. Chris Oosting Makelaardij werkt op regelmatige basis en tot volle tevredenheid van klanten samen met een hypotheekadviseur in de regio Waterland die goed kijkt naar de mogelijkheden en de onmogelijkheden voor jouw wensen. Eerlijk, onafhankelijk en gedegen. Met een goede hypotheek leg je de basis voor een leven lang financieel verantwoord wonen. 

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod
Geef ons de gouden tip!

Geef ons de gouden tip!

Mogelijk beveel je ons aan bij iemand in je naaste omgeving die gebruik zou kunnen maken van de aankoopmakelaars of verkoopmakelaars van ons makelaarskantoor. Wij willen je betrokkenheid hiervoor graag belonen!

Tip geven!