Jouw huis verkopen in Edam?

Jouw huis verkopen in Edam?

Ben je op zoek naar een makelaar om je huis in Edam te verkopen? Dan doe je er goed aan een makelaar met kennis van de huizenmarkt in Edam in de arm te nemen om je huis te koop te zetten. Als makelaar in de regio Waterland is Chris Oosting Makelaardij de juiste makelaar voor de verkoop van je woning in Edam. Niet alleen is Chris Oosting Makelaardij op de hoogte van de lokale huizenmarkt in Edam en omstreken, hij weet ook wat soortgelijke woningen in de omgeving doen en wat de markt  in Edam doet. Op basis van alle lokale kennis over de huizenmarkt in Edam bepaalt hij de juiste vraagprijs voor jouw woning.

Mijn huis verkopen

  

Dé meedenkende makelaar van Edam

Chris Oosting Makelaardij helpt je niet alleen om de juiste waarde te bepalen bij het te koop zetten van jouw woning in Edam, de verkoopmakelaar ondersteunt je ook bij het verkoop klaar maken van je huis in Edam. Door de objectieve blik van de makelaar kun je, soms met minimale aanpassingen, een aantrekkelijkere woning presenteren aan potentiële kopers. Zo wordt het eenvoudiger om je huis in Edam te verkopen. Chris Oosting Makelaardij maakt voor de verkoop van je huis in Edam gebruik van traditionele én nieuwe presentatiemogelijkheden, waaronder de vertrouwde ‘te koop’ borden aan de gevel van je woning. Daarnaast wordt jouw huis ook te koop aangeboden via Funda, de website en social media en in overleg in kranten of tijdens open huisdagen. Chris Oosting Makelaardij zorgt ervoor dat je huis in Edam verkopen op de best mogelijke manier gebeurt. Hoe beter je woning in Edam gepresenteerd wordt, hoe sneller je huis verkocht wordt!

Mijn huis verkopen

Dé meedenkende makelaar van Edam

Edamse makelaar met expertise

Onderhandelen over de waarde van onroerend goed in Edam gaat makkelijker zonder emoties. Chris Oosting Makelaardij ontzorgt je dan ook graag op dit gebied. De makelaar doet daarom zelf de  bezichtigingen van jouw huis in Edam. Zo kan de makelaar potentiële kopers van jouw woning wijzen op belangrijke zaken en met ze onderhandelen, zonder dat ‘het gevoel’ in de weg zit. Uiteraard houdt de makelaar je op de hoogte gedurende het gehele verkooptraject van jouw huis in Edam, zodat je weet welke afspraken er gemaakt worden. Je werkt nauw samen met de makelaar tijdens het gehele verkoopproces om samen hetzelfde doel te bereiken: jouw huis in Edam zo goed mogelijk te verkopen!

Mijn huis verkopen

Edamse makelaar met expertise

Direct een afspraak maken om mijn huis in Edam te verkopen

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.


Direct een afspraak maken om mijn huis in Edam te verkopen

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod
Geef ons de gouden tip!

Geef ons de gouden tip!

Mogelijk beveel je ons aan bij iemand in je naaste omgeving die gebruik zou kunnen maken van de aankoopmakelaars of verkoopmakelaars van ons makelaarskantoor. Wij willen je betrokkenheid hiervoor graag belonen!

Tip geven!