Verkoop

Verkoop

Bij de verkoop van je huis of appartement is het van belang de juiste vraagprijs te bepalen. Wat doen soortelijke woningen in de omgeving? En wat doet de markt? Informatie waar ik, als verkoopmakelaar, dagelijks mee te maken heb en waar jij je voordeel mee kunt doen. 

Waardebepaling woning
Naast het bepalen van de juiste waarde van je woning, ondersteun ik je ook bij het verkoopklaar maken van je huis. Door mijn objectieve blik kun je, soms met minimale aanpassingen, een aantrekkelijkere woning aan potentiële kopers presenteren. Uiteraard maak ik voor de verkoop gebruik van traditionele, maar ook nieuwe presentatiemogelijkheden. Niet alleen zijn mijn verkoopborden een opvallende verschijning, ook via social media, kranten en open huisdagen, zetten we jouw woning in de schijnwerpers. Hoe beter we je woning presenteren, hoe sneller we je woning verkopen!  

Makelen
Onderhandelen over de waarde van onroerend goed gaat makkelijker zonder emoties. Als makelaar kan ik je op dit gebied ontzorgen. Daarom kies ik ervoor om de bezichtigingen zelf te doen. Ik kan de potentiële kopers wijzen op belangrijke zaken en met ze onderhandelen, zonder dat ‘het gevoel’ in de weg zit. Uiteraard raadpleeg ik je zowel voor als na de bezichtiging, zodat we samen weten welke afspraken er gemaakt worden. Gedurende het gehele verkoopproces werken we nauw samen om datzelfde doel te bereiken: jouw woning in Monnickendam, Waterland, Amsterdam of omstreken tegen een goede prijs verkopen. 

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact opnemen

Meer weten over onze werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod
Een gratis waardebepaling van je woning

Een gratis waardebepaling van je woning

Wil je jouw woning voor de beste prijs verkopen en heb je interesse in een vrijblijvende waardebepaling? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Gratis waardebepaling