Aankoop

Aankoop

Veel mensen staan er niet bij stil dat het bij het aankopen van een woning vaak net zo belangrijk is om een makelaar in de arm te nemen. Misschien ben jij al bij de aanblik verliefd op een huis en ben je daardoor blind voor gebreken aan de woning. Juist bij het bezichtigen van een woning kan een makelaar uitkomst bieden. Ik zie namelijk zoveel woningen van binnen en buiten in Monnickendam, Waterland, Amsterdam en omstreken, dat ik er met een vakinhoudelijke blik naar kijk. En vaak tot andere inzichten kom. Als we na het bekijken alle voors- en tegens bij elkaar optellen, kunnen we samen komen tot een eerlijk oordeel over de woning en de vraagprijs.

Onderhandelen
Door mijn jarenlange ervaring, grote netwerk en goede vakinhoudelijke kennis, kan ik je van het juiste en professionele advies voorzien. Is de vraagprijs redelijk? Of is er onderhandelingsruimte? Welke punten van het huis hebben aandacht nodig? Als makelaar heb ik veel beter zicht op dit soort zaken. Het is tenslotte iets waar ik in mijn werk dagelijks mee te maken heb. Benut daarom de mogelijkheden van een aankoopmakelaar. Die verdient zich zeker weer terug!

Ik wil meer weten

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod
Geef ons de gouden tip!

Geef ons de gouden tip!

Mogelijk beveel je ons aan bij iemand in je naaste omgeving die gebruik zou kunnen maken van de aankoopmakelaars of verkoopmakelaars van ons makelaarskantoor. Wij willen je betrokkenheid hiervoor graag belonen!

Tip geven!